Achtste Festival Mooie Woorden een groot succes

De achtste en vernieuwde editie van Festival Mooie Woorden, dat afgelopen weekend plaatsvond op twee zeer van elkaar verschillende plekken, was een groot succes. Het Utrechtse literaire muziekfestival heeft 250 bezoekers aangetrokken. De tweede festivaldag in Theater Aluin was volledig uitverkocht.

Festival Mooie Woorden sloeg onlangs een nieuwe weg in. Het festival voor woordkunst en muziek wordt een intiem festival dat zich gedurende het jaar op uiteenlopende locaties laat zien om nieuwe projecten, jong talent, interessante crossovers en inhoudelijk goed uitgedachte literaire programma’s te maken.

De achtste en vernieuwde editie van het Utrechtse festival vond plaats in het gezellige Theater Aluin en tussen de flamingo’s, konijnen en reuzencactussen in de Intratuin aan de Koningsweg in Utrecht. Het volgende evenement is een gratis Woordmarkt, gehouden in het voorjaar. Op de markt vind je onafhankelijke uitgevers, vormgevers, boekbinders, bijzondere boekverkopers, (digitale) literaire magazines en bloggers.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *