Nieuw hoofdstuk voor Festival Mooie Woorden

Festival Mooie Woorden slaat een bladzijde om en begint aan een nieuw hoofdstuk. En bij dat nieuwe hoofdstuk hoort een nieuwe naam, een nieuw bestuur en een nieuwe programmering.

Mooie Woorden
Het is altijd onze bedoeling geweest om mooie woorden te verspreiden, of dat nu met een grootschalig tweedaags festival in de Intratuin is, of met een knusse instore voordrachtenmiddag tijdens Culturele Zondag. En om dat nóg duidelijker te maken gaan wij vanaf 1 januari 2014 verder onder de naam: Mooie Woorden.

Stef
Festival Mooie Woorden is jarenlang georganiseerd onder bestuur van stichting Utrechts Boekfeest. Vanaf 1 januari 2014 gaat dit veranderen en gaan wij een samenwerking aan met Stichting Evenementen/Festivals (Stef). Stef is een Utrechtse stichting die kleinschalige culturele projecten ondersteunt met als doel een positieve bijdrage leveren aan de positie en ontwikkeling van het cultuur- en festivalaanbod in de provincie Utrecht. Dit is een doel waar het concept van Mooie Woorden naadloos bij aansluit. Stef ondersteunt onder andere De Utrecht Popprijs, In Vervoering, KEES en Grasnapolsky. Vanaf 1 januari 2014 wordt Mooie Woorden dus aan deze rij toegevoegd en daar zijn we trots op!

Programmering
Wat is er leuker dan in een knusse setting te genieten van mooie woorden? In 2014 willen wij verrassende, kleinschalige evenementen organiseren en een podium creëren voor jong talent in Utrecht. Het eerste mooie voorbeeld hiervan is de samenwerking met café Hofman waar wij een tweemaandelijkse literaire middag gaan organiseren. De eerste is op zondag 26 januari, zet die dus vast in je agenda

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *