Viermaal Mevrouw Tamara

Het meest veelzijdige literatuurfestival, Festival Mooie Woorden, heeft viermaal Mevrouw Tamara geprogrammeerd. Tamara van Esch speelde eerder al met haar alterego Mevrouw Tamara op deBeschaving en zit momenteel in de finale van TV-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. 

Zondag 28 oktober presenteert Festival Mooie Woorden een programma tijdens Jong, Jonger, Jongst, georganiseerd door Culturele Zondagen op meerdere plekken in Utrecht. Mevrouw Tamara zal driemaal een gratis toegankelijk optreden geven in boekhandel De Slegte, aan de oudegracht in de binnenstad. Het resterende programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tamara is een singer-songwriter die schrijft over gebeurtenissen en mensen die voor haar speciaal, maar voor andere mensen heel gewoon zijn. De jonge Amsterdamse hoopt luisteraars te kunnen verbazen en een nieuwe kijk op de wereld te geven, door hen een klein reisje uit hun drukke en ingewikkelde leven te geven. Experimentele en uitgedachte melodieën, gebaseerd op vreemde situaties en bijzondere mensen.

Mevrouw Tamara zal ook een optreden geven op de achtste editie van het festival in februari.  Het grensverkennende culturele festival wordt bestormd door schrijvers en dichters, maar Mooie Woorden maakt hier en daar ook plaats voor muziek. In het verleden beklommen o.a. Kim Janssen, Spinvis en I Am Oak het podium, maar ook Joost Zwagerman en Dennis Gaens. Door de afwisselende stijlen en genres zit er voor iedereen wat bij.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *