Woordmarkt in Utrecht

Zit je zondag 21 juli nog niet op een tropisch eiland weg te smelten? Mooi, dan heeft Festival Mooie woorden een literaire all inclusive bestemming voor je. Geen recreatieteams, maar dichters, schrijvers, muziek en alles daaromheen.

Wat kan ik op de Woordmarkt doen?
Op de Woordmarkt kun je luisteren naar Ellen Deckwitz, Willem Claassen en Lisa Weeda, die voordragen uit eigen werk. Uinko Eerenstein komt optreden en dj Dikke Thomas draait zomerse plaatjes.

Leren en maken kan ook. Martijn Brugman vertelt over ‘MAEB is een magazine’ en Dennis Gaens over het maken van de literaire zine Kutgitaar.

Waar geluisterd en ondernomen wordt, is ontspanning en voedsel van belang. Promeneer met een bak versgemaakte Pad Thai van Jannick Besamusca in de hand langs de kramen, en waan je aan een verre kust. Vind bij de Literaire Boekhandel of Savannah Bay dat ene zomerboek. En vergeet ook geen Optimist, Revisor of Zone5300 aan te schaffen. Zo’n magazine staat goed bij je gebruinde lichaam en het helblauwe water van het zwembad.

Waar en wanneer is de Woordmarkt?
De Woordmarkt is te vinden op het Stadhuisplein, tegenover Café De Zaak, in Utrecht. De markt start zondag 21 juli om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Wat is de entree?
De Woordmarkt is gratis te bezoeken.

Komen mijn vrienden ook?
Wil je weten wie van jouw vrienden naar de Woordmarkt gaan? Of wil je jouw vrienden oproepen met jou naar de Woordmarkt te gaan? Ga dan naar het Facebook Event.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *