Festival Mooie Woorden gaat Instore

Zondag 1 september duikt Festival Mooie Woorden weer op. In koffiebar The Village verzorgt FMW een literaire pop-up bij je ontbijt. Kom luisteren naar jong Utrechts talent, koop een tas en drink een koffie!

Datum: zondag 1 september
Tijd: 11.00-13.30u
Locatie: The Village, Voorstraat 46, Utrecht

Programma:

Daniël Vis (1988) is een graag geziene gast op slam podia. Zijn droge stem en ontnuchterende gedichten slaan je recht in het gezicht. Onlangs werd hij ingelijfd bij uitgeverij Prometheus, en dat juichen wij toe. Voorjaar 2014 kunnen we waarschijnlijk gaan genieten van een bundel van zijn hand.

Vicky Francken (1989) is dichter en vertaler. Al in 2006 won zij de publieksprijs van Write Now! en sindsdien publiceerde in verschillende tijdschriften en bloemlezingen. Wij wachten ongeduldig op een bundel, maar luisteren in de tussentijd graag naar haar mooie poëzie.

Clean Pete is de tweeling Loes en Renée Wijnhoven die mooie Nederlandse liedjes zingen en zichzelf begeleiden met cello en gitaar. Ze brachten het tot de finale van de Grote Prijs van Nederland en stonden in het voorprogramma van onder meer Lucky Fonz III. Twee EP’s zijn inmiddels een feit, met een debuutalbum op komst. Deze dames zijn hard onderweg Nederlands trots te worden!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *